Urządzenia i Akcesoria
Tarteletes doces de tomate
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
14 unidades
Składniki
-
amêndoa torrada s/ pele150 g
-
farinha300 g
-
manteiga300 g
-
açúcar amarelo50 g
-
leite20 g
-
gema de ovo1
-
tomate-cereja cortado em metades300 g
-
açúcar170 g
-
ovo1
-
brandy10 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 unidade
Białko
5 g
Kalorie
1585 kJ /
379 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Revista Agosto 2017
23 Przepisy
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
"Sidra"
45 min
Cornos de gazela
1 godz. 30 min
Bolo cassata
40 min
Bolo de morango em camadas -TM5
Brak ocen
Sopa da panela
30 min
Bolo cru de cenoura
5 godz. 30 min
Semifrio de nata e morango
10 godz.
Massa de salsa
20 min
Argola de sementes de papoila com manteiga de limão
1 godz. 25 min
Bolo de vinho Moscatel
45 min
Sopa de alho
1 godz. 10 min
Creme de cenoura, feijão-branco e caril
45 min