Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de yuca
- 2 ¼ cucharaditas de sal
- 250 g de queso de Burgos en trozos
- 30 - 40 g de pasta de ají amarillo
- ½ cucharadita de ajo en polvo
- 50 g de leche evaporada
- 30 g de aceite de girasol
- 500 g de aceite para freír
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1530 kJ / 366 kcal
- Białko
- 11.2 g
- Węglowodany
- 47.3 g
- Tłuszcz
- 17.4 g
- Błonnik
- 2.1 g
Alternatywne przepisy
Dim sum 'Shao mai'
2h
Causa limeña
1 Std. 10 Min
Satay de pollo con salsa de cacahuetes (HESTAN CUE)
2 Std. 25 Min
Ají de gallina
1 Std. 15 Min
The passion fruit and pisco sour drink (Andrés Madrigal)
174h
Refresco de chirimoya
15 Min
Leche de tigre con patacones - Perú
20 Min
Tartaletas de arándanos con franchipán
1 Std. 30 Min
Empanadas chilenas (empanadas de pino)
6u. 50min
Arepas de carne mechada (arepa pelúa)
2h 10min
Cóctel pisco sour
10 Min
Causa limeña de atún
1 Std. 20 Min