Bruschetta con tomate (sin gluten)

Bruschetta con tomate (sin gluten)

4.0 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
8 raciones

Składniki

  • 80 g de trigo sarraceno en grano
  • 490 g de agua
  • 1 cucharadita de azúcar moreno
  • 15 g de levadura prensada fresca
  • 250 g harina panificable sin gluten Schär® (y algo más para espolvorear)
  • 1 ¼ cucharaditas de sal
  • 45 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
  • 1 diente de ajo
  • 350 g de tomate maduro sin semillas, en trozos
  • 6 hojas de albahaca fresca
  • 2 pellizcos de orégano seco

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 507.6 mg
Białko 3.5 g
Kalorie 906 kJ / 216 kcal
Tłuszcz 6.2 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 0.9 g
Węglowodany 35.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...