Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 克 水
- 60 克 紅蘿蔔 ,切條
- 120 克 黃甜椒 ,切條
- 80 克 蕎麥麵
- 60 克 冷凍豌豆
- 500 克 冷水 (冷卻蕎麥麵用)
- 2 大匙 花生醬
- 4 茶匙 辣椒醬
- 4 茶匙 醋
- 4 茶匙 醬油
- 55 克 橄欖油
- 1 大匙 黑芝麻
- 40 克 餅乾 (點心麵)
- Wartości odżywcze
- na 2 人份
- Kalorie
- 5293 kJ / 1266 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 118 g
- Tłuszcz
- 82 g
- Błonnik
- 17 g