Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 熱水 (約90-95°C)
- ⅛ 茶匙 寒天粉
- 20 克 帶皮杏仁
- 10 克 核桃
- 10 克 冷凍藍莓
- 25 克 冷凍覆盆子
- 60 克 豆漿
- 5 克 糖
- 100 克 黑葡萄 ,對切
- 100 克 白葡萄 ,對切
- 40 克 奇異果 ,切丁
- 50 克 综合嫩葉沙拉
- 20 克 再製乳酪 (如:微笑牛),剝碎
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1859 kJ / 446.5 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 57.5 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 9.5 g