Risotto con boletus

Risotto con boletus

4.2 839 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 raciones

Składniki

  • 8 - 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
  • 1 chalota
    30 g de cebolla
  • 40 g de aceite de oliva virgen extra
  • 250 g de boletus frescos
    250 g de boletus deshidratados, (hidratados en agua durante 30 minutos)
  • 350 g de arroz carnaroli
  • 100 g de vino blanco seco
  • 900 g de agua hirviendo
  • 1 pastilla de caldo de verduras
  • 1 cucharadita de sal (opcjonalnie)
  • 20 g de mantequilla
  • 40 g de queso parmesano rallado

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 319 kcal / 1333 kJ
Białko 7.69 g
Tłuszcz 11.91 g
Węglowodany 45.24 g
Błonnik 1.96 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...