Risotto con boletus

Risotto con boletus

4.2 834 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 raciones

Składniki

  • de perejil fresco (solo las hojas)
    8 - 10 ramitas
  • chalota
    1
    30 g de cebolla
  • de aceite de oliva virgen extra
    40 g
  • de boletus frescos
    250 g
    250 g de boletus deshidratados, (hidratados en agua durante 30 minutos)
  • de arroz carnaroli
    350 g
  • de vino blanco seco
    100 g
  • de agua hirviendo
    900 g
  • pastilla de caldo de verduras
    1
  • de sal (opcjonalnie)
    1 cucharadita
  • de mantequilla
    20 g
  • de queso parmesano rallado
    40 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 319 kcal / 1333 kJ
Białko 7.69 g
Tłuszcz 11.91 g
Węglowodany 45.24 g
Błonnik 1.96 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...