Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
-
1
chalota
lub 30 g de cebolla - 40 g de aceite de oliva virgen extra
-
250
g de boletus frescos
lub 250 g de boletus deshidratados (hidratados en agua durante 30 minutos) - 350 g de arroz carnaroli
- 100 g de vino blanco seco
- 900 g de agua hirviendo
- 1 pastilla de caldo de verduras
- 1 cucharadita de sal (opcjonalnie)
- 20 g de mantequilla
- 40 g de queso parmesano rallado
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1333 kJ / 319 kcal
- Białko
- 7.69 g
- Węglowodany
- 45.24 g
- Tłuszcz
- 11.91 g
- Błonnik
- 1.96 g
Alternatywne przepisy
Tagliatelle con salsa de boletus
2h 30min
Risotto con espárragos y chirlas
45 min
Risotto cuatro quesos
25 Min
Risotto
30min
Fideuá negra de calamares
45 min
Risotto con pera y gorgonzola
30min
Macarrones con salsa de setas
20 min
Arroz negro cremoso con calamares
40min
Risotto con calabacín y langostinos
55min
Risotto con manzana y boletus
30min
Risotto con setas a la cerveza
40min
Bechamel
15 min