Sofrito de verduras

Sofrito de verduras

4.4 102 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
600 g

Składniki

  • de aceite de oliva virgen extra
    100 g
  • de cebolla cortada en cuartos
    300 g
  • dientes de ajo
    2
  • puerros cortados en rodajas finas (solo la parte blanca, aprox. 300 g)
    3
  • tomates maduros cortados en cuartos (aprox. 300 g)
    3
    200 g de tomate entero en conserva, escurrido

Wartości odżywcze na 600 g

Kalorie 1242 kcal / 5197 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 100.9 g
Węglowodany 82.2 g
Błonnik 14.5 g
Tłuszcz nasycony 15.4 g
Sód 86.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...