Sofrito de verduras

Sofrito de verduras

4.4 111 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
600 g

Składniki

  • 100 g de aceite de oliva virgen extra
  • 300 g de cebolla cortada en cuartos
  • 2 dientes de ajo
  • 3 puerros cortados en rodajas finas (solo la parte blanca, aprox. 300 g)
  • 3 tomates maduros cortados en cuartos (aprox. 300 g)
    200 g de tomate entero en conserva, escurrido

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 600 g

Sód 86.9 mg
Białko 11 g
Kalorie 5197 kJ / 1242 kcal
Tłuszcz 100.9 g
Błonnik 14.5 g
Tłuszcz nasycony 15.4 g
Węglowodany 82.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...