Patatas para guarnición o para tortilla

4.6 1.0K ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 raciones

Składniki

  • de aceite de oliva virgen extra
    100 g
  • dientes de ajo laminados
    2
    120 g de cebolla, laminada
  • de patatas para freír cortadas en rodajas de 3-4 mm
    600 g
  • de agua
    100 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de perejil fresco (solo las hojas) picado
    10 ramitas
  • de vinagre
    1 cucharadita

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 229 kcal / 958 kJ
Białko 2.3 g
Tłuszcz 16.7 g
Węglowodany 18.3 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 2.6 g
Sód 399.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...