Urządzenia i Akcesoria
Chizze al Parmigiano reggiano
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 porzioni
Składniki
-
300 g di farina tipo 0
-
30 g di strutto
-
1 cucchiaino di aceto
-
1 cucchiaino colmo di sale
-
150 g di acqua minerale frizzante
-
100 g di Parmigiano Reggiano a scaglie o fettine
-
olio di semi di arachide q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
19.5 g
Kalorie
2084.5 kJ /
498.2 kcal
Tłuszcz
28.2 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
52.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Giro d'Italia
33 Przepisy
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40min.
Piadina romagnola
15min.
Patate duchessa
1hod.
Gnocco fritto modenese
35min.
Bomboloni salati
3hod. 20min.
Bocconcini al Parmigiano reggiano
4hod. 40min.
Croissant sfogliati ai cereali con prosciutto crudo e rucola
6hod.
Sgabei
3hod.
Grissoni rustici saporiti
1hod. 40min.
Maccheroni cheese
55min.
Bretzel (di Luca Montersino)
3hod.
Tigelle
3hod. 50min.