
Urządzenia i Akcesoria
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Przygotowanie 1 godz. 50 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
14 portions
Składniki
Oyster Emulsion
-
fresh oysters (weight including shells)400 g
-
breadcrumbs110 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only50 g
-
rapeseed oil600 g
-
fine sea salt to taste
-
lemon juice to taste
-
ground black pepper to taste
Garnish
-
cucumber peeled, deseeded½
-
fine sea salt for sprinkling
Squid Crackers
-
long grain rice325 g
-
fish stock hot650 g
-
squid ink, liquid5 g
-
lemon juice to taste
-
fish sauce5 g
-
rapeseed oil for frying
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
borage leaves, small, cut in half lengthways, for garnish
-
vinegar powder for garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
528.2 kcal /
2210.1 kJ
Białko
6.5 g
Tłuszcz
44.4 g
Węglowodany
26.5 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Sód
279 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Crème Pâtissière
15 min
Walnut Brittle
1 godz. 30 min
Sautéed Onions (300 g)
20 min
Minced Raw Meat
35 min
Chocolate and Sesame Ganache
13 godz.
Sheer Berenj (Rice Pudding)
1 godz.
Mayonnaise
5 min
Hollandaise Sauce
15 min
Béchamel Sauce
15 min
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min
Tomato Juice
10 min
Crusted Pâté (Spain)
10 godz.