Urządzenia i Akcesoria
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Przygotowanie 1 godz. 50 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
14 portions
Składniki
Oyster Emulsion
-
fresh oysters (weight including shells)400 g
-
breadcrumbs110 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only50 g
-
rapeseed oil600 g
-
fine sea salt to taste
-
lemon juice to taste
-
ground black pepper to taste
Garnish
-
cucumber peeled, deseeded½
-
fine sea salt for sprinkling
Squid Crackers
-
long grain rice325 g
-
fish stock hot650 g
-
squid ink, liquid5 g
-
lemon juice to taste
-
fish sauce5 g
-
rapeseed oil for frying
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
borage leaves, small, cut in half lengthways, for garnish
-
vinegar powder for garnish
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
279 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
2210.1 kJ /
528.2 kcal
Tłuszcz
44.4 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
26.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frangipane Cake
1h 45min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15min
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Ninguna valoración
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4h 25min
Classic Zabaglione
15min
Seafood Rice
1h 15min
Lemonade
5min
Individual Eton Mess Cheesecakes
3h 15min
Peach Pavlova
5h 30min
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Trout with hollandaise sauce
50min
Salted Caramel Ice Cream
14h