Urządzenia i Akcesoria
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Przygotowanie 1 godz. 50 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
14 portions
Składniki
Oyster Emulsion
-
fresh oysters (weight including shells)400 g
-
breadcrumbs110 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only50 g
-
rapeseed oil600 g
-
fine sea salt to taste
-
lemon juice to taste
-
ground black pepper to taste
Garnish
-
cucumber peeled, deseeded½
-
fine sea salt for sprinkling
Squid Crackers
-
long grain rice325 g
-
fish stock hot650 g
-
squid ink, liquid5 g
-
lemon juice to taste
-
fish sauce5 g
-
rapeseed oil for frying
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
borage leaves, small, cut in half lengthways, for garnish
-
vinegar powder for garnish
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
279 mg
Białko
6.5 g
Kalorie
2210.1 kJ /
528.2 kcal
Tłuszcz
44.4 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
26.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panna Cotta
6h 15min
Rum Babas
3h 45min
Passion Fruit Soufflé
35min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6h 30min
Choux Pastry
2h
Chocolate Mousse
3h 20min
Hollandaise Sauce
15min
Orange Sponge
2h
Custard
15min
Crème Pâtissière
15min
Beurre Blanc
20min
Crème Anglaise (Vanilla Sauce)
10min