Urządzenia i Akcesoria
Focaccia pere e gorgonzola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 porzioni
Składniki
-
40 g di burro morbido, a pezzi
-
350 g di pere, tipo Williams con la buccia, senza semi e a pezzi (3 cm)
-
200 g di acqua
-
1 cucchiaino di zucchero
-
1 cucchiaino di lievito secco20 g di lievito fresco
-
300 g di farina per pizza300 g di farina manitoba
-
200 g di farina di segale
-
1 ½ cucchiaino di sale
-
150 - 200 g di Gorgonzola a pezzi (3-4 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
18 g
Kalorie
2004 kJ /
479 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizze e focacce
45 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Mojito
5 min
Baguette
3 godz. 45 min
Quiche di asparagi
1 godz.
Cake al limone sofficissimo
1 godz. 30 min
Gratin dauphinois
50 min
Crêpe
1 godz. 15 min
Focaccia alle olive
2 godz. 20 min
Meringhe dell'Emmental
2 godz. 15 min
Spaghetti al ragù bianco di agnello
50 min
Magdalenas
1 godz.
Hummus
5 min
Macarons al caramello
1 godz. 50 min