Focaccia pere e gorgonzola

Focaccia pere e gorgonzola

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
6 porzioni

Składniki

  • 40 g di burro morbido, a pezzi
  • 350 g di pere, tipo Williams con la buccia, senza semi e a pezzi (3 cm)
  • 200 g di acqua
  • 1 cucchiaino di zucchero
  • 20 g di lievito fresco
    1 cucchiaino di lievito secco
  • 300 g di farina manitoba
    300 g di farina per pizza
  • 200 g di farina di segale
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 150 - 200 g di Gorgonzola a pezzi (3-4 cm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 18 g
Kalorie 2004 kJ / 479 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 67 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...