Urządzenia i Akcesoria
Krydret rødkål
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portioner
Składniki
-
æbler uden kernehus, i kvarte (ca. 200 g)2
-
løg i kvarte150 g
-
smør tern30 g
-
rødkål uden midte, fint hakket700 g
-
æblecidereddike50 g
-
brun farinmuscovado sukker30 g
-
vand100 g
-
havsalt½ tsk
-
sort peber, stødt2 knivspids
-
allehånde, stødt¼ tsk
-
kanel, stødt1 ½ tsk
-
nellike, stødt¼ tsk
-
tranebær sauce (se tip)40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
176 mg
Białko
2 g
Kalorie
557 kJ /
133 kcal
Tłuszcz
5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® Jul
16 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Cremede champignoner
Brak ocen
Blomkålsris
10 min
Karry-rejer (2500 kcal)
Brak ocen
Falafel-vafler
Brak ocen
Ris salat med grøntsager
Brak ocen
Couscoussalat med gulerød, kikærter og karry.
Brak ocen
Bulgurhvede
Brak ocen
Tostadas med kylling og raja
40 min
Asparges med citronkapers
Brak ocen
Safranquinoa med kylling i peberfrugt og tomatsauce
Brak ocen
Bagt gurkemejefisk med tomatsalsa
Brak ocen
Pimento dip
Brak ocen