Urządzenia i Akcesoria
Buchweizen-Knabberstangen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
50 Stück
Składniki
-
Buchweizen300 g
-
Graupen grob80 g
-
Wasser lauwarm300 g
-
Mehl200 g
-
Öl70 g
-
Butter30 g
-
1 ½ Pck. Trockenhefe, (3 TL)frische Hefe30 g
-
Zucker1 TL
-
Salz1 TL
-
Weichweizengrieß20 g
-
grobes Salz zum Bestreuen
-
Sesam zum Bestreuen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
1 g
Kalorie
254 kJ /
61 kcal
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Knabber-Spass!
12 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Reis-Mischbrot
1 godz. 45 min
Zwiebel-Kürbiskern-Taler
50 min
Bananen-Nusscrunch
1 godz.
Roggenfladenbrot
2 godz. 10 min
Hanfsamen-Sauerkraut Cracker
1 godz.
Käse-Sesam-Ecken
2 godz.
Amaranth-Knäckebrot
50 min
Mais-Buchweizen-Brot
1 godz. 30 min
Buchweizencrêpes mit Camembert
1 godz. 25 min
Dinkel-Buchweizenschrot-Brot
1 godz. 30 min
Vollkornspitze
24 godz.
Grünkernbrötchen
10 godz.