Urządzenia i Akcesoria
Reis-Stärke-Brot
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
20 Scheiben
Składniki
-
Butter zum Einfetten
-
Naturreis120 g
-
Kartoffelstärke120 g
-
1 TL GuarkernmehlJohannisbrotkernmehl1 TL
-
Eier2
-
Backpulver1 Pck.
-
Salz½ TL
-
Mineralwasser mit viel Kohlensäure210 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
1 g
Kalorie
223 kJ /
53 kcal
Tłuszcz
1 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brötchen
2 godz.
Glutenfreie Brötchen
1 godz.
Mandeldrink
20 min
Nussbrot
55 min
Reis-Mischbrot
1 godz. 45 min
Mais-Muffins
50 min
Maisspätzle
15 min
Pizza mit Reismehlteig
1 godz. 20 min
Amaranth-Knäckebrot
50 min
Mais-Buchweizen-Brot
1 godz. 30 min
Buchweizencrêpes mit Camembert
1 godz. 25 min
Pizza mit Kartoffelteig
8 godz.