Urządzenia i Akcesoria
Zeytinyağlı Taze Fasulye
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porsiyon
Składniki
-
diş sarımsak2
-
soğan ikiye bölünmüş150 g
-
domates salçası20 g
-
zeytinyağı40 g
-
domates ikiye bölünmüş250 g
-
taze fasulye ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (5 cm)500 g
-
şeker1 tk
-
tuz1 tk
-
karabiber (opcjonalnie)½ tk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Białko
4.2 g
Kalorie
695.7 kJ /
166.6 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
3.7 g
Węglowodany
11.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ispanak Başı
40 min
Sotelenmiş Kabak
20 min
Sotelenmiş Kabak (300 g)
15 min
Kuru Fasulye
10 godz.
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40 min
Etli Taze Fasulye
1 godz. 10 min
Etli Türlü
1 godz. 20 min
Etli Bamya
1 godz. 10 min
Ratatuy
40 min
Semizotu Yemeği
1 godz. 5 min
Salçalı Bulgur Pilavı
40 min
Zeytinyağlı Pırasa
30 min