Urządzenia i Akcesoria
Zeytinyağlı Taze Fasulye
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porsiyon
Składniki
-
diş sarımsak2
-
soğan ikiye bölünmüş150 g
-
domates salçası20 g
-
zeytinyağı40 g
-
domates ikiye bölünmüş250 g
-
taze fasulye ayıklanmış ve parçalara bölünmüş (5 cm)500 g
-
şeker1 tk
-
tuz1 tk
-
karabiber (opcjonalnie)½ tk
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Białko
4.2 g
Kalorie
695.7 kJ /
166.6 kcal
Tłuszcz
10.4 g
Błonnik
3.7 g
Węglowodany
11.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kuru Fasulye
10 Std.
Zeytinyağlı Biber Dolması
1 Std. 35 Min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1 Std. 30 Min
Patlıcanlı Bulgur Pilavı
40 Min
Etli Taze Fasulye
1 Std. 10 Min
Etli Türlü
1 Std. 20 Min
Musakka
1 Std. 10 Min
Etli Bamya
1 Std. 10 Min
Ratatuy
40 Min
Mercimek musakka
2 Std. 20 Min
Erişteli Yeşil Mercimek
55 Min
Salçalı Bulgur Pilavı
40 Min