Urządzenia i Akcesoria
Karnıyarık
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porsiyon
Składniki
-
patlıcan (her biri yakl. 200 g)4
-
sıvı yağ kızartmak için
-
soğan ikiye bölünmüş80 g
-
zeytinyağı servis etmek için ekstra zeytinyağı20 g
-
biber salçası25 g
-
domates2 adet
-
sivri biber, yeşil2 adet
-
diş sarımsak2
-
dana kıyma birkaç parçaya bölünmüş200 g
-
tuz1 tk
-
karabiber¼ tk
-
kimyon, toz¼ tk
-
pul biber1 tk
-
şeker (opcjonalnie)1 yk
-
su600 g
-
maydanoz sadece yaprakları
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Białko
13.2 g
Kalorie
1056.6 kJ /
252.2 kcal
Tłuszcz
14.7 g
Błonnik
6.9 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zeytinyağlı Biber Dolması
1 godz. 35 min
Kalamarlı Börülce Yahnisi
5 godz. 15 min
Etli Taze Fasulye
1 godz. 10 min
Kuru Patlıcan Dolması
1 godz. 30 min
Etli Bamya
1 godz. 10 min
Yoğurt
19 godz. 45 min
Ayva Şekerlemesi 'Membrillo'
4 godz. 10 min
Domates Soslu Patatesli Balık
50 min
İmam Bayıldı
1 godz.
Etli Biber Dolması
1 godz. 20 min
Sebzeli Dana Yahni ve Gnocchi
1 godz. 30 min
İzmir Köfte
1 godz. 5 min