Urządzenia i Akcesoria
Orman Kebabı
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porsiyon
Składniki
-
soğan ikiye bölünmüş150 g
-
sarımsak1 diş
-
domates salçası50 g
-
tereyağı60 g
-
riviera zeytinyağı20 g
-
un10 g
-
kuzu but, kemiksiz kuşbaşı doğranmış (2-3 cm), (bk. öneri)650 g
-
konserve doğranmış domates200 g
-
su500 g
-
toz karabiber¼ tk
-
tuz¾ tk
-
havuç küp küp kesilmiş (1,5 cm)300 g
-
dondurulmuş bezelye250 g
-
patates küp küp kesilmiş (2 cm)600 g
-
taze kekik (opcjonalnie) süslemek için
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsiyon
Białko
24.7 g
Kalorie
2053.2 kJ /
491.2 kcal
Tłuszcz
30.9 g
Błonnik
6.6 g
Węglowodany
28.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kuzu ve Patlıcanlı Pilav
1 godz. 20 min
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55 min
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25 min
Domatesli Biberli Ciger (Bebek Yemeği)
30 min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 min
Etli Taze Fasulye
1 godz. 10 min
Etli Türlü
1 godz. 20 min
Musakka
1 godz. 10 min
Hatay Usulü Sini Kebabı
50 min
Etli Biber Dolması
1 godz. 20 min
Sebzeli Kuzu Yahni
55 min
Sebzeli Tavuk
45 min