Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g kültür mantarı,ikiye veya dörde bölünmüş
- 500 - 600 g su
- 200 g süt
- 1 tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
- 50 g un
- ½ tk tuz
- 50 g krema
- 4 dal taze maydanoz, sadece yaprakları
- 40 g labne peynir (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 550 kJ / 132 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sütlü Ispanak Çorbası
45 Min
Peynirli Karnabahar Çorbası
40 Min
Pırasa ve Patates Çorbası
45 Min
Çiğ Pancar ve Havuçlu Brezilya Salatası
20 min
Kremamsı bezelye çorbası
40 Min
Sabayon Soslu Elma
40 Min
Kremalı Domates Çorbası
30 Min
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40 Min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55min
Kremalı Pancar Çorbası
45 Min
Sütlü Domates Çorbası
55min
Kremalı Kabak Çorbası
25 Min