Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g kültür mantarı,ikiye veya dörde bölünmüş
- 500 - 600 g su
- 200 g süt
- 1 tepeleme tk ev yapımı sebze bulyon
- 50 g un
- ½ tk tuz
- 50 g krema
- 4 dal taze maydanoz, sadece yaprakları
- 40 g labne peynir (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 550 kJ / 132 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kremalı Kabak Çorbası
25min
Gorgonzolalı Brokoli Çorbası
40min
Sütlü Domates Çorbası
55min
Kremalı Domates Çorbası
30min
Mantar Çorbası, Buharda Pişmiş Hindi ve Sebzeler
45 min
Buharda pişmiş kuşkonmaz
35min
Labne peynirli ve mantarlı penne
45 min
Hindistan Cevizi Sütlü Bal Kabağı Çorbası
40min
Sütlü Ispanak Çorbası
45 min
Peynirli Sebze Çorbası
35min
Beşamel Soslu Somon ve Brokoli
30min
Beşamel Sos
15min