Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
L'impasto
- 100 g di zucchero
- 180 g di mandorle pelate
- 50 g di cacao in polvere
- 2 albumi d'uovo
- 100 g di zucchero
La ganache
- 120 g di cioccolato fondente, e pezzi
- 60 g di panna con il 30% di grassi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 521 kJ / 124 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Delizia al cioccolato
40 min
Manzo alla Wellington con jus di vino rosso e salsa duxelle di funghi champignon
2j 30 menit
Panini del 1° Agosto
1h 10 min
Biberli dell'Appenzello
Brak ocen
Croissant con ripieno di noci
Brak ocen
Bastoncini alle nocciole
1h 50min
Mezze sfere al cioccolato e vaniglia
Brak ocen
Amaretti all'albicocca
40 min
Canestrelli
Brak ocen
Mini-amaretti
1j 30 menit
Baguette
1 Std. 45 Min
Mandorle ricoperte di cioccolato al caffè
50 menit