Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g di erbe aromatiche miste, fresche, le foglioline lavate ed asciugate (rosmarino, timo, origano...)
- 70 g di strutto
- 180 g di acqua
- 20 g di lievito fresco
- 500 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino colmo di sale + q.b.
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di Fontina, a pezzi (3-4 cm)
- 15 - 20 pomodori ciliegino, a metà
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1937 kJ / 463 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 67 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa french dressing
20 min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 Std.
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10 min
Torta alla panna
45 Min
Biberli dell'Appenzello
Keine Bewertungen
Pizzette "Tricolore"
Keine Bewertungen
Pizzette
1h 20min
Focaccia al rosmarino
2h 30min
Cannoli alle nocciole
Keine Bewertungen
Pane alle olive
2h 20min
Panini di San Gallo
26h 30min