Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
-
15
g di lievito fresco sbriciolato
lub 1 ½ cucchiaino di lievito secco (8 g circa) - 400 g di farina manitoba + q.b.
- 200 g di formaggio di capra morbido
- 1 cucchiaino di sale
Farcitura
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani
-
1
rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
lub 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate - 20 g di olio extravergine di oliva
- 16 pomodori ciliegino, a metà
- ½ cucchiaino di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 1351 kJ / 323 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 40 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pizza quattro stagioni
Brak ocen
Polpette di carne in salsa di funghi
35min
Pane rustico
2h
Muffin al cioccolato
45 Min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11h
Torta tripla al cioccolato
3 Std.
Scaloppine ai funghi
40min
Crêpes
1 godz. 20 min
Torta glassata al cioccolato al vapore
1h 30min
Baci di dama al cioccolato
1h
Cornetti al cioccolato
3h 35min
Crêpe
1 godz. 15 min