Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Merele gătite la aburi
- 4 mere (cca. 150 g fiecare), (ex. Golden Delicious, Royal Gala) curățate sau nu
- 2 - 3 linguri zeamă de lămâie (25 g)
- 500 g apă
Sosul de zabaglione cu cidru
- 50 g zahăr
- 1 ou
- 3 gălbenușuri
- 160 g cidru sec
-
2
lingurițe zahăr cu scorțișoară, pentru presărat
lub 1 linguriță scorțișoară măcinată, pentru presărat
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 969 kJ / 232 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 34 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 2.7 g
Alternatywne przepisy
Chifle la Varoma
2h 10 min
Mei fiert
45 min
Broccoli și cartofi în sos de brânză albastră
45 min
Cuib de Paște
2h
Roșii umplute cu ciuperci și nuci
1h 5min
Roșii umplute cu ton
35 min
Supă de primăvară cu cubulețe de verdeață
Brak ocen
Crevete proaspete sous-vide
Brak ocen
Cremă de mere
2h 30min
Pere în vin roșu
3h 20min
Dressing cu portocală și curry
Brak ocen
Legume umplute
1h 20 min