Urządzenia i Akcesoria
Ciuperci murate
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
4 borcane
Składniki
-
ciuperci proaspete în amestec (de ex. gălbiori, hribi, Pleurotus...), curățate (vezi recomandarea)500 g
-
ceapă tăiată felii (1 cm)150 g
-
apă1500 g
-
sare1 linguriță
-
150 g oțet de mereoțet alb 10%150 g
-
sare10 g
-
zahăr10 g
-
foi de dafin, uscate4
-
boabe de piper negru12
-
boabe de muștar4 lingurițe
-
boabe de ienibahar8
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 borcan
Sód
1577.4 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
348.2 kJ /
83.2 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
14.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gem de cireșe
45 min
Coulibiac (plăcintă cu somon și ciuperci)
2 godz. 15 min
Rissotto cu ciuperci (fără alergeni)
1 godz. 20 min
Fasole boabe gătită lent
14 godz. 40 min
Budincă cu ciocolată și pere, la aburi
1 godz. 10 min
Sos de roșii pentru primele paste (10-12 luni)
20 min
Concentrat pastă de carne
45 min
Ouă fierte
20 min
Zahăr vanilat
72 godz.
Ketchup
1 godz. 15 min
Sos de roșii
40 min
Ochiuri la aburi
15 min