Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g ciuperci proaspete, în amestec (de ex. gălbiori, hribi, Pleurotus...), curățate (vezi recomandarea)
- 150 g ceapă, tăiată felii (1 cm)
- 1500 g apă
- 1 linguriță sare
-
150
g oțet alb, 10%
lub 150 g oțet de mere - 10 g sare
- 10 g zahăr
- 4 foi de dafin, uscate
- 12 boabe de piper negru
- 4 lingurițe boabe de muștar
- 8 boabe de ienibahar
- Wartości odżywcze
- na 1 borcan
- Kalorie
- 348.2 kJ / 83.2 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 14.5 g
- Tłuszcz
- 1.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 3.4 g
- Sód
- 1577.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Supă ungurească de ciuperci
30min
Miel mediteraneean gătit lent
6 godz. 45 min
Clătite cu ananas și rom
40min
Plăcintă împletită cu carne de porc
40min
Tarte cu ceapă caramelizată și brânză de capră
1h
Făină din cereale sau leguminoase
5 min
Sos alb (fără alergeni)
Pas d’évaluation
Gnocchi cu carne de porc, roșii și dovlecei
35 Min
Focaccia cu pere și Gorgonzola
2h 15min
Sos cu usturoi și pătrunjel
10 min
Supă de broccoli cu brânză Cheddar
40min
Sos în stil Big Mac
4h