Wersje kompatybilne
Cuiburi de cartofi cu smântână maturată și somon afumat
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g apă
- 800 g cartofi făinoși, curățați de coajă, tăiați bucăți (3-4 cm)
- 4 linguri ulei de măsline, pentru uns tăvile de brioșe
- 1 linguriță sare
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 200 g smântână maturată, 30% grăsime
- 100 - 150 g somon afumat, felii, tăiat fâșii (aprox. 0,5 cm x 3 cm)
- 50 g caviar, negru
-
10
g microplante
lub 10 g mărar proaspăt
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 453.7 kJ / 108.4 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 6.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.1 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 244.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Penne și legume
35 Min
Pui involtini cu pesto de roșii uscate
50 menit
Trufe cu fructul pasiunii și nuci de macadamia
Brak ocen
Acadele de carne
1j
Budincă cu ciocolată și pere, la aburi
1h 10 min
Spumă de fructe
10 min
Paste cu sfeclă proaspătă
20 min
Pâine cu usturoi
20 min
Somon cu sos de mango, fasole verde și morcovi
1j
Pere la aburi, cu sos de ciocolată și cardamom
40 min
Sendvișuri cu salată de ouă
25 min
Tiramisu cu căpșune
5 godz. 20 min