Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 oz Roma tomatoes
- 4 oz yellow onions, halved
- 4 garlic cloves
- 1 oz extra virgin olive oil, plus 3 tbsp to fry
- 16 oz chicken thighs, boneless and skinless, halved
- 8 ½ oz bomba rice (see Tip)
- 1 tbsp chicken stock paste
- 1 tsp tomato paste
-
12
oz water
lub 12 oz chicken stock - 1 pinch saffron (approx. 25 strands)
- 2 tsp sweet smoked paprika
- 8 oz Spanish chorizo sausages, thinly sliced (approx. ½ in.)
- 24 raw medium shrimp, peeled and deveined
- 2 oz frozen peas
- 2 oz pitted green olives, drained
-
2
oz piquillo peppers, canned or jarred, drained, sliced
lub 2 oz roasted red peppers, canned or jarred, drained, sliced - lemon wedges, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2336.2 kJ / 558.4 kcal
- Białko
- 27.2 g
- Węglowodany
- 37.7 g
- Tłuszcz
- 34.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 9.2 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 1103.5 mg
Alternatywne przepisy
Kung Pao Chicken
1h 5 min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35 min
Texas Chili
1h 10 min
Mai Tai
Keine Bewertungen
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1h
Basque Chicken
1h 10 min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13u. 20min
Beef Barbacoa
2h
Chicken Parmesan
1h 10 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5 min
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45 min