Urządzenia i Akcesoria
Paella
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
Roma tomatoes2 oz
-
yellow onions halved4 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil plus 3 tbsp to fry1 oz
-
chicken thighs, boneless and skinless halved16 oz
-
bomba rice (see Tip)8 ½ oz
-
chicken stock paste1 tbsp
-
tomato paste1 tsp
-
12 oz chicken stockwater12 oz
-
saffron (approx. 25 strands)1 pinch
-
sweet smoked paprika2 tsp
-
Spanish chorizo sausages, thinly sliced (approx. ½ in.)8 oz
-
raw medium shrimp, peeled and deveined24
-
frozen peas2 oz
-
pitted green olives drained2 oz
-
2 oz roasted red peppers, canned or jarred, drained, slicedpiquillo peppers canned or jarred, drained, sliced2 oz
-
lemon wedges, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1103.5 mg
Białko
27.2 g
Kalorie
2336.2 kJ /
558.4 kcal
Tłuszcz
34.2 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Węglowodany
37.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1h 30min
Baked Brie Pie
50min
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Mushroom Fettuccini
40min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4h
Beef Stroganoff
1h
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1h
Persian Chicken and Rice
1h 35min
Chicken Tacos
1h 10min
Buffalo Burger with Bourbon Glazed Onions
1h 10min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35min
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30min