
Urządzenia i Akcesoria
Paella
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
Roma tomatoes2 oz
-
yellow onions halved4 oz
-
garlic cloves4
-
extra virgin olive oil plus 3 tbsp to fry1 oz
-
chicken thighs, boneless and skinless halved16 oz
-
bomba rice (see Tip)8 ½ oz
-
chicken stock paste1 tbsp
-
tomato paste1 tsp
-
water12 oz
-
saffron (approx. 25 strands)1 pinch
-
sweet smoked paprika2 tsp
-
Spanish chorizo sausages, thinly sliced (approx. ½ in.)8 oz
-
raw medium shrimp, peeled and deveined24
-
frozen peas2 oz
-
pitted green olives drained2 oz
-
piquillo peppers canned or jarred, drained, sliced2 oz
-
lemon wedges, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
558.4 kcal /
2336.2 kJ
Białko
27.2 g
Tłuszcz
34.2 g
Węglowodany
37.7 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
9.2 g
Sód
1103.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1 godz. 25 min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 godz.
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1 godz.
Buffalo Burger with Bourbon Glazed Onions
1 godz. 10 min
Basque Chicken
1 godz. 10 min
Honey Garlic Glazed Drumettes
2 godz. 45 min
Chicken Étouffée
1 godz. 25 min
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1 godz.
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50 min
Fajitas
35 min
Golden Spiced Turkey Kefta
30 min