Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g di peperoni rossi, tagliati in grossi pezzi
- 280 g di peperoni gialli, tagliati in grossi pezzi
- 220 g di peperoni verdi, tagliati in grossi pezzi
- 250 g di brodo di pesce liquido
- 30 g di succo di limone, (circa il succo di 1 limone)
- 300 g di couscous
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 1 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco + q.b.
- 350 g di acqua
- 600 g di filetti di triglia rossa di scoglio, senza lische (circa 18-20 filetti) (vedere consiglio)
- 15 g di coriandolo fresco, tritato
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2439 kJ / 583 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 75 g
- Tłuszcz
- 16 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa french dressing
20 min
Verdure asiatiche in agrodolce
Brak ocen
Gulasch di manzo
1 godz. 5 min
Salsa per insalata ai semi di zucca
10 min
Magdalenas
1h
Salsa al pomodoro
25 min
Bucatini all'amatriciana
45min
Involtini estivi
30min
Petto d'anatra in salsa di zenzero e arance, purè di patate e fagiolini
1h 10min
Mezzelune alle mandorle (Corna di gazzella)
Brak ocen
Vermicelles
3h 15 min
Pizza turca - Lahmacun
1h 10min