Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g rote Peperoni, in grossen Stücken
- 280 g gelbe Peperoni, in grossen Stücken
- 220 g grüne Peperoni, in grossen Stücken
- 250 g flüssige Fischbouillon
- 1 Zitrone, nur Saft
- 300 g Perlencouscous
- 2 EL Olivenöl
- 1 Prise feinkörniges Salz, to taste
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Belieben
- 350 g Wasser
- 600 g Rotbarbenfilets, entgrätet, mit Haut oder enthäutet (ca. 18-20 Filets) (siehe Tipp)
- 15 g Koriander, fein gehackt
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2439 kJ / 583 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 75 g
- Tłuszcz
- 16 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tomatensauce für jeden Tag
30min
Spanische Tomatensauce
25min
Kürbis-Tomaten-Suppe
25min
Spaghettinester mit Linsenbällchen
1 godz. 5 min
Gemüse-Gewürz-Reis
45 Min
Nasi goreng
50min
Chinesische Gemüsenudeln
40min
Gemüse-Couscous mit Aprikosen und Pinienkernen
50min
Orangenrolle
30min
Chili non Carne
1小时
Blumenkohl-Couscous
10min
Currybohnen mit Reis
40min