Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di cipolle, in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 3 porri, tagliati finemente, solo la parte bianca (circa 300 g)
-
3
pomodori maturi, tagliati in quarti (circa 300 g)
lub 200 g di pomodori pelati, scolati e interi (freschi o in scatola)
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 4833 kJ / 1155 kcal
- Białko
- 12.4 g
- Węglowodany
- 48.4 g
- Tłuszcz
- 101.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Minestrone
45 min
Polpette di pane con brodo di pollo
1h 5min
Stufato di fagioli bianchi con finocchi e salsiccia
55 Min
Spaghetti al ragù di cacciatorini
Brak ocen
Soffritto di cipolle e aglio (200 g)
20 min
Couscous di cavolfiore
Brak ocen
Besciamella
15 Min
Ragù di carne alla bolognese
1 godz. 30 min
Stufato di ceci con verdure e chorizo
45 min
Involtini primavera
55 Min
Minestra di carote e menta
35min
Soffritto di cipolle e aglio
Brak ocen