Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di cipolle, in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 3 porri, tagliati finemente, solo la parte bianca (circa 300 g)
-
3
pomodori maturi, tagliati in quarti (circa 300 g)
lub 200 g di pomodori pelati, scolati e interi (freschi o in scatola)
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 4833 kJ / 1155 kcal
- Białko
- 12.4 g
- Węglowodany
- 48.4 g
- Tłuszcz
- 101.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscotti al burro
50 min
Salsa di pomodoro per tutti i giorni
30 min
Purè di patate nature
55 min
Salsa al pomodoro
40 min
Minestrone
45 min
Cipolle rosolate (200 g)
25 min
Purè di patate
50 min
Salsa al pomodoro
25 min
Piselli al prosciutto
20 min
Soffritto di cipolle e aglio (200 g)
20 min
Pasta frolla dolce
1 Std. 50 Min
Purea di patate
45 min