
Urządzenia i Akcesoria
Soffritto di verdure
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
900 g
Składniki
-
100 g di olio extravergine di oliva
-
300 g di cipolle in quarti
-
2 spicchi di aglio
-
3 porri tagliati finemente, solo la parte bianca (circa 300 g)
-
3 pomodori maturi tagliati in quarti (circa 300 g)
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
138 kcal /
577.5 kJ
Białko
1.2 g
Tłuszcz
11.2 g
Węglowodany
9.1 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Sód
9.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cucina mediterranea
67 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria