Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ripieno
- 30 g di burro
- 20 g di olio di oliva
- 150 g di cipolla
- 100 g di carota
- 300 g di carne di manzo per stufato, a cubetti
- 10 g di salsa di soia
- 20 g di vino bianco
-
½
cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa
lub ½ cubetto di dado di carne per brodo (per 0.5 l) - ½ cucchiaino di sale
- 100 g di latte
- 40 g di farina
Impasto
- 50 g di burro
- 20 g di strutto
- 100 g di acqua
- 270 g di farina + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- olio per friggere
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 800 kJ / 191 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 9 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema Thermomix®
45 min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 min
Salsa olandese
Brak ocen
Riso Casimiro (8 porzioni)
1h
Treccia alla pancetta con germogli di cipolla
2 Std. 10 Min
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25 min
Spaghetti cinesi con verdure e filetto di maiale
50 min
Torta di Zugo al kirsch
4h
Insalata di pasta
35 min
Lecca lecca al cioccolato bianco e cocco
Brak ocen
Bevanda disintossicante per la pelle
Brak ocen
Risotto ai frutti di mare
1h 15 min