Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g di prosciutto cotto, tagliato a fette o a pezzi
- 300 g di ricotta fresca
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 682 kJ / 163 kcal
- Białko
- 12.6 g
- Węglowodany
- 2.1 g
- Tłuszcz
- 11.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zabaione
15min
Filetto di maiale in salsa di senape
30 min
Riccioli di patate fritte con salsa all’aglio
45 Min
Esperienza culinaria
2j
Nettare di lamponi
Brak ocen
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 min
Asparagi con salsa olandese allo yogurt
30 min
Besciamella
15min
Focaccia al rosmarino
2j 30 menit
Tartare di carne
30 min
Mousse di tonno
10 min
Purea di patate
45 Min