Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Sardine al cartoccio
- 8 sardine fresche, intere eviscerate e pulite (70-80 g l'una) (vedere varianti)
- olio extravergine di oliva, q.b. per oliare
- 4 pizzichi di sale
Insalata di fagiolini
- 2 uova
- 500 g di acqua
-
500
g di fagiolini verdi freschi
lub 500 g di fagiolini surgelati, a pezzi - 250 g di pomodorini, a metà
- 80 g di cipollotti, a striscioline (julienne)
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di aceto
- 2 - 3 pizzichi di sale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1504 kJ / 360 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 3.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spaghetti al ragù di cacciatorini
Brak ocen
Curry di agnello a Cottura Lenta con cous cous
9h
Limoncello
192h 30min
Agnello al vapore con verdurine
1 Std. 40 Min
Birchermüesli
1u. 10min
Stufato marocchino di manzo e cous cous israeliano
1h
Tortino di pane alle cipolle e pomodoro
20 Min
Spiedini di polpettine di pollo, zucchine e riso
1 Std. 40 Min
Spiedini di pollo con riso al cumino e insalata tiepida di verdure
2 godz.
Tortillas di chia e quinoa alle tre salse
Brak ocen
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1h
Sugo alla bolognese
3 Std. 15 Min