Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 uova
- 800 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di dashi in polvere (vedere varianti)
- 2 cucchiaini di salsa di soia
- 1 pizzico di pepe
- 100 g di carne trita di maiale (opcjonalnie)
- 30 g di funghi shiitake freschi, a fette, o qualsiasi fungo di taglia piccola, a fette
-
6
gamberi crudi di media grandezza, sgusciati
lub 6 bastoncini di surimi, a pezzi - 30 piselli surgelati
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 576 kJ / 138 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pane ripieno Margherita
3h 15min
Pane vodese con croce
13h 30 min
Ras el hanout
15min
Naan al coriandolo
1 Std. 15 Min
Fastenwähe di Basilea
2j
Sfogliata del Canton Uri
Brak ocen
Panperduto
30 min
Salsa olandese
15min
Zuppa vietnamita (Pho)
2j 30 menit
Hot dogs
35 Min
Budino alle pere e fragole
Brak ocen
Focaccia croccante
2j 10 menit