Urządzenia i Akcesoria
Olive oil cake (Pompes à l'huile)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz.
8 portions
Składniki
-
water200 g
-
orange flower water to taste80 g
-
1 ½ tsp dried instant yeast, (8 g)fresh yeast crumbled15 g
-
wheat flour plus extra for dusting650 g
-
salt5 g
-
caster sugar120 g
-
olive oil180 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8 g
Kalorie
2154 kJ /
515 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
68 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mixed Berries Pavlova Stack
Brak ocen
Classic Quiche Lorraine
2 godz. 45 min
Chocolate mousse soufflés
55 min
Apricot Dessert with Vanilla Yogurt
1 godz. 30 min
Caramel puddings
2 godz. 40 min
Sautéing 8.5 oz Shallots
20 min
Lemon sorbet
8 godz. 30 min
Chocolate salted caramel petit fours
7 godz. 10 min
Coconut Cream Pie
4 godz. 50 min
Biscuits and Gravy
40 min
Layered potato and meat pie (Pâté de pommes de terre du Limousin)
50 min
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2 godz. 20 min