Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di Parmigiano, a pezzi (2-3 cm) (opcjonalnie)
- 600 g di acqua
- 330 g di ajvar (vedere consiglio)
- 100 g di panna
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
lub 1 cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - ¼ di cucchiaino di sale
- 400 g di pasta corta, secca, es. fusilli, penne, maccheroni ecc.
- 200 g di porro, tagliato a rondelle (5 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2794 kJ / 668 kcal
- Białko
- 21 g
- Węglowodany
- 103 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Błonnik
- 12 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crostata di formaggio Gruviera
Brak ocen
Menu: Lombata di maiale ripiena con purea di pastinache e patate e ciambellone ai mandarini
Brak ocen
Panini al müesli (dolci)
Brak ocen
Condimento con senape e aceto balsamico
10min
Dip di tonno
5 Min
Torta tripla al cioccolato
3h
Pizza mele e brie
1h 50min
Tortine al cioccolato e frutti rossi
4h 20 min
Tortino di pane alle cipolle e pomodoro
20min
Mini calzoni
1u. 20min
Torta al cioccolato con sorpresa
1h 10min
Tiramisù alle fragole e sambuco
3h 15min