Pasta con ajvar e porro

Pasta con ajvar e porro

3.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 porzioni

Składniki

  • 40 g di Parmigiano (opcjonalnie) a pezzi (2-3 cm)
  • 600 g di acqua
  • 330 g di ajvar (vedere consiglio)
  • 100 g di panna
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
    1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 400 g di pasta corta, secca es. fusilli, penne, maccheroni ecc.
  • 200 g di porro tagliato a rondelle (5 mm)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 21 g
Kalorie 2794 kJ / 668 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 12 g
Węglowodany 103 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...