Cracker di frumento al rosmarino

Cracker di frumento al rosmarino

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
30 fette

Składniki

  • 80 g di Parmigiano a pezzi (3 cm)
  • 4 rametti di rosmarino solo gli aghi
  • 300 g di frumento in grani
  • 50 g di semi di papavero
  • 250 g di latte
  • 40 g di burro tagliato a pezzi + q.b. per imburrare
  • ½ - 1 cucchiaino di sale
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato fresco
  • 1 cucchiaino di cardamomo in polvere
  • farina bianca per spolverizzare

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 fetta

Białko 3 g
Kalorie 314 kJ / 75 kcal
Tłuszcz 4 g
Błonnik 1.7 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...