Urządzenia i Akcesoria
Turkey rolls with gorgonzola
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
turkey escalopes10
-
shallot1
-
extra virgin olive oil40 g
-
fresh baby spinach washed and dried200 g
-
Gorgonzola or other type of blue cheese (e.g. Roquefort, Stilton), cut into pieces250 g
-
water700 g
-
milk150 g
-
plain flour20 g
-
fine salt1 teaspoon
-
freshly ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
51.5 g
Kalorie
2130 kJ /
509 kcal
Tłuszcz
30.5 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus on Poultry
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Pink Waffles with Fruit
30 min
Rainbow Yogurt Parfait
20 min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM6)
Brak ocen
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
4 godz. 40 min
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
1 godz. 15 min
Garlic soup
40 min
Yellow coloured eggs
Brak ocen
Apples and Prunes - from 6 months
15 min
Japanese Strawberry Shortcake
1 godz. 30 min
Polish doughnuts
2 godz. 30 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
45 min
Prune Jam
55 min