Urządzenia i Akcesoria
Turkey rolls with gorgonzola
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
turkey escalopes10
-
shallot1
-
extra virgin olive oil40 g
-
fresh baby spinach washed and dried200 g
-
Gorgonzola or other type of blue cheese (e.g. Roquefort, Stilton), cut into pieces250 g
-
water700 g
-
milk150 g
-
plain flour20 g
-
fine salt1 teaspoon
-
freshly ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
51.5 g
Kalorie
2130 kJ /
509 kcal
Tłuszcz
30.5 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus on Poultry
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Basic Soup Purée
45 min
Rye Kaiser rolls
26 godz. 30 min
Cold Brew Olive Oil Iced Coffee
5 min
Creamy Turkey Stew (TM6)
Brak ocen
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Peanut Milk and Patties
8 godz. 55 min
Wholegrain Easter bread with eggs and smoked trout
1 godz. 45 min
Tuna mousse
10 min
Chicken with red peppers
1 godz. 5 min
Miso Soup
40 min
Potato and Pork Rib Racks
1 godz. 30 min
Tapioca fruit cereal
24 godz. 15 min