Turkey rolls with gorgonzola
TM31 TM5 TM6

Turkey rolls with gorgonzola

4.3 (3 oceny)

Składniki

  • 10 turkey escalopes
  • 1 shallot
  • 40 g extra virgin olive oil
  • 200 g fresh baby spinach, washed and dried
  • 250 g Gorgonzola or other type of blue cheese (e.g. Roquefort, Stilton), cut into pieces
  • 700 g water
  • 150 g milk
  • 20 g plain flour
  • 1 teaspoon fine salt
  • 1 pinch freshly ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2130 kJ / 509 kcal
Białko
51.5 g
Węglowodany
7.5 g
Tłuszcz
30.5 g
Błonnik
1.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy