Urządzenia i Akcesoria
Turkey rolls with gorgonzola
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
turkey escalopes10
-
shallot1
-
extra virgin olive oil40 g
-
fresh baby spinach washed and dried200 g
-
Gorgonzola or other type of blue cheese (e.g. Roquefort, Stilton), cut into pieces250 g
-
water700 g
-
milk150 g
-
plain flour20 g
-
fine salt1 teaspoon
-
freshly ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
51.5 g
Kalorie
2130 kJ /
509 kcal
Tłuszcz
30.5 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
7.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus on Poultry
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Apple Onion Tea
15 min
French Toast Waffles
30 min
Carrot and Almond Casserole
15 min
Potato Pancakes
45 min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM5)
15 min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
1 godz.
Charcoal Bao Buns
2 godz.
Green coloured eggs
55 min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 min
Soy bolognese
40 min
Strawberry Tiramisu
5 godz. 20 min