Urządzenia i Akcesoria
Gluten- und getreidefreie Brötchen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
5 Stücke
Składniki
-
Mandeln, geschält200 g
-
30 g LeinsamenFlohsamen30 g
-
glutenfreies Backpulver2 TL
-
Salz, feinkörnig1 TL
-
Eiweisse3
-
Essig30 g
-
Wasser kochendes250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
11.2 g
Kalorie
1260 kJ /
300 kcal
Tłuszcz
26.2 g
Błonnik
6.2 g
Węglowodany
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenfrei Backen
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Knäckebrot
1 godz.
Sesamriegel
30 min
Vollkornbrot Glutenfrei
4 godz.
Blumenkohl-Käse-Pizzen
1 godz.
Sellerie-Karotten-Tätschli
20 min
Glutenfreie Focaccia
1 godz.
Quinoa-Guetzli
1 godz.
Leinsamenbrot
1 godz. 30 min
Baguette
1 godz. 45 min
Dinkel-Haselnussbrot
2 godz. 50 min
Dinkel-Knäckebrot
2 godz.
Hirsenmehlbrot
1 godz. 45 min