Urządzenia i Akcesoria
Gluten- und getreidefreie Brötchen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
5 Stücke
Składniki
-
Mandeln, geschält200 g
-
30 g LeinsamenFlohsamen30 g
-
glutenfreies Backpulver2 TL
-
Salz, feinkörnig1 TL
-
Eiweisse3
-
Essig30 g
-
Wasser kochendes250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
11.2 g
Kalorie
1260 kJ /
300 kcal
Tłuszcz
26.2 g
Błonnik
6.2 g
Węglowodany
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Glutenfrei Backen
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Energieriegel aus Getreide und getrockneten Früchten
2 godz. 30 min
Gefüllte Vollkornbrötchen mit Gemüsesticks und Dip
1 godz. 10 min
Blumenkohlsalat mit Nüssen und Süsskartoffeln
40 min
Glutenfreie Focaccia
1 godz.
Glutenfreies Vollkornmehl
5 min
Vollkornbrot
4 godz.
Hirsenmehlbrot
1 godz. 45 min
Gemüsesalat im Glas
20 min
Vollkornbrot Glutenfrei
4 godz.
Nussriegel
1 godz. 40 min
Sellerie-Karotten-Tätschli
20 min
Das Weisse vom Ei-Omelette
35 min