Gluten- und getreidefreie Brötchen
TM5 TM6

Gluten- und getreidefreie Brötchen

3.3 (20 ocen)

Składniki

  • 200 g Mandeln, geschält
  • 30 g Flohsamen
    lub 30 g Leinsamen
  • 2 TL glutenfreies Backpulver
  • 1 TL Salz, feinkörnig
  • 3 Eiweisse
  • 30 g Essig
  • 250 g Wasser, kochendes

Wartości odżywcze
na 1 Stück
Kalorie
1260 kJ / 300 kcal
Białko
11.2 g
Węglowodany
3.1 g
Tłuszcz
26.2 g
Błonnik
6.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy