Urządzenia i Akcesoria
Haferflocken-Blechkuchen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
20 Scheiben
Składniki
-
Butter in Stücken150 g
-
Weizenmehl180 g
-
Haferflocken120 g
-
Vollrohrzucker110 g
-
Kokosraspel, ungesüsst70 g
-
2 EL MelassesirupZuckerrohrsirup2 EL
-
Natron½ TL
-
Wasser siedend2 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
1 g
Kalorie
671 kJ /
159 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Verwöhn Dich
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Apfel-Rührkuchen
50 min
Orangenkuchen
50 min
Vanillekipferl
1 godz. 30 min
Joghurtkuchen
1 godz. 40 min
Schokoladenmuffins
45 min
Tomaten-Omelette
45 min
Nuss-Schoko-Aufstrich
15 min
Blechkuchen mit Erdnussbutter und Chocolate-Chips
1 godz. 20 min
Kohlsuppe
50 min
Winterkuchen mit Mandarinen und Mandeln
2 godz. 35 min
Schwedischer Rüebli-Brownie
2 godz.
Luftiger Schokolade-Kaffee-Kuchen
1 godz. 20 min