Urządzenia i Akcesoria
Haferflocken-Blechkuchen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
20 Scheiben
Składniki
-
Butter in Stücken150 g
-
Weizenmehl180 g
-
Haferflocken120 g
-
Vollrohrzucker110 g
-
Kokosraspel, ungesüsst70 g
-
2 EL MelassesirupZuckerrohrsirup2 EL
-
Natron½ TL
-
Wasser siedend2 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Scheibe
Białko
1 g
Kalorie
671 kJ /
159 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Verwöhn Dich
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Apfel-Rührkuchen
50 min
Kürbis-Pudding
50 min
Schokoladenmuffins
45 min
Lauwarmes Schoggi-Küchlein
1 godz. 30 min
Schneller Regenbogensalat
10 min
Winterkuchen mit Mandarinen und Mandeln
2 godz. 35 min
Rüebli-Nuss-Muffins
45 min
Mandeltorte mit weisser Schokolade
2 godz. 50 min
Glutenfreier Chocolate Chip-Cake
1 godz. 10 min
Schoggi-Muffins mit Pekannüssen
30 min
Zitronen-Cake
1 godz. 5 min
Bananencake
1 godz. 50 min