Urządzenia i Akcesoria
Crackers al pomodoro e Parmigiano reggiano
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 3 godz.
55 pezzi
Składniki
-
300 g di farina + q.b.
-
½ cucchiaino di sale + q.b.
-
50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
-
115 g di acqua
-
50 g di concentrato di pomodoro
-
10 g di lievito fresco
-
300 g di farina
-
20 g di olio extravergine di oliva
-
½ cucchiaino di sale
-
1 pizzico di origano, secco
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
1 g
Kalorie
117 kJ /
28 kcal
Tłuszcz
0.7 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Idee gustose
156 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Polpette al sugo
1 godz. 30 min
Bistecche di scamone con purè di cipolle stufate e salsa allo sherry
50 min
Baguette
3 godz. 45 min
Brezel
1 godz. 50 min
Polpette di melanzane
45 min
Panini di San Gallo
26 godz. 30 min
Biberli dell'Appenzello
2 godz. 20 min
Crocchette di prosciutto con besciamella veloce
9 godz. 15 min
Panini cotti a vapore
2 godz. 10 min
Succo di insalata
Brak ocen
Panini Pita
2 godz.
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min