Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pan di Spagna
- 150 g di cioccolato fondente (min. 50 % di cacao), a pezzi
- 100 g di burro + q.b. per imburrare
- 4 uova
- 130 g di zucchero
- 130 g di mandorle tritate
- 1 bustina di lievito in polvere
Glassa di cioccolato bianco
- 300 g di cioccolato bianco, a pezzi
- 100 g di acqua
- 100 g di burro
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1962 kJ / 469 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 31.97 g
- Tłuszcz
- 34.52 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscotti al burro
50 menit
Stelle alla cannella
1j 30 menit
Tri-tip di manzo con pannocchie e coste
Brak ocen
Salame di cioccolato
4 Std.
Risotto alla milanese
30 min
Involtini di pollo con salsa di pomodoro
Brak ocen
Bagel con salmone affumicato e rucola
2j
Torta di carote
1h 10 min
Salame al cioccolato
6h 15 min
Mini-amaretti
1j 30 menit
Rose del deserto al cioccolato
50 menit
New York cheesecake
6h 30 min