Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pan di Spagna
- 150 g di cioccolato fondente (min. 50 % di cacao), a pezzi
- 100 g di burro + q.b. per imburrare
- 4 uova
- 130 g di zucchero
- 130 g di mandorle tritate
- 1 bustina di lievito in polvere
Glassa di cioccolato bianco
- 300 g di cioccolato bianco, a pezzi
- 100 g di acqua
- 100 g di burro
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1962 kJ / 469 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 31.97 g
- Tłuszcz
- 34.52 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dolcetti al cocco e cioccolato
20 min
Grittibänz dolci
2h 15 min
Pizze di cavolfiore e formaggio
1sa
Spaghetti alla carbonara
30 min
Rotolo al prosciutto e formaggio
55min
Millefoglie alle mele con zafferano
Brak ocen
Muffin con carote e noci
45 min
Torta al cioccolato con sorpresa
1sa 10 dk
Torta tiepida al cioccolato
1h 15min
Confettura di mango e kiwi
Brak ocen
Torta di ricotta
50 min
Insalata di broccoli con pinoli
5min