Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 170 g de chocolat noir, en morceaux grossiers
- 170 g de beurre et un peu pour les moules
- 3 œufs
- 3 jaunes d'œufs
- 60 g de sucre
- 50 g de farine fleur
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1612 kJ / 387 kcal
- Białko
- 6.55 g
- Węglowodany
- 21.4 g
- Tłuszcz
- 30.54 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscuit roulé aux fraises et au séré
1h 30min
Variations autour du beurre - beurre à la tomate
5min
Mousse au thon
5min
Sauce hollandaise
15min
Panna cotta
6h 15min
Blancs de poulet à la pizzaiola
55min
Involtini de poulet et pesto de tomates séchées
50min
Tourte au chocolat-moka
4 godz. 30 min
Tartines à la salade d’œufs
15min
Panna cotta au chocolat blanc et fruit de la passion
6h 40min
Muffins au chocolat et noix de pécan
30 min
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1h