Urządzenia i Akcesoria
Jáhlová kaše s jablky a hruškami
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porce
Składniki
-
50 gramů hrušek napůl
-
50 gramů jablek napůl
-
300 gramů mandlového mléka neslazeného
-
150 gramů vody
-
60 gramů jáhlových vloček
-
50 gramů hrušek na měsíčky (1 cm x 5 cm)
-
50 gramů jablek na měsíčky (1 cm x 5 cm)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porce
Sód
227 mg
Białko
8.5 g
Kalorie
1593.3 kJ /
380.8 kcal
Tłuszcz
5.8 g
Błonnik
11.2 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
76.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
První sousta
5 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Veganské croissanty s pomerančovou kůrou
3 Std. 20 Min
Sendvič s falafelem, cherry rajčaty, baba ganoush a bramborami
6 Std.
Vločková kaše
30 Min
Vařená quinoa
15 Min
Rýžová kaše
35 Min
Vařené jáhly
45 Min
Jáhlovo-maková kaše
20 Min
Jáhlová kaše s domácím arašídovým máslem
20 Min
Datlový nápoj z ovesného mléka
20 Min
Pečený losos s cuketovými spirálkami vařenými v páře
Keine Bewertungen
Hruškový bezlepkový koláč
40 Min
Perník bez lepku a laktózy
45 Min