Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů čedaru
- 2 stroužky česneku
- 15 gramů olivového oleje
- 50 gramů anglické slaniny, na kostičky
-
500
gramů mletého hovězího masa
lub 500 gramů směsi vepřového a hovězího mletého masa - 230 gramů červené papriky, na kostky
- 1 čajová lžička mletého chilli
- 1 čajová lžička sladké červené papriky
- 2 čajové lžičky římského kmínu
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 250 gramů vývaru (drůbežího nebo zeleninového)
- 240 gramů konzervovaných máslových fazolí, scezených (1 plechovka)
- 400 gramů sekaných rajčat v plechovce
- 2 polévkové lžíce hořčice
- 2 polévkové lžíce jablečného octa
- 1 polévková lžíce cukru
- jarní cibulka na kolečka, na ozdobu, podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2319 kJ / 552 kcal
- Białko
- 42 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Tłuszcz nasycony
- 12 g
- Błonnik
- 10 g
- Sód
- 1498 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Špagety all'Amatriciana
30 Min
Dušené hovězí stew
1 Std. 40 Min
Pomalu vařené chilli con carne
5 Std. 5 Min
Jelení ragú s hořkou čokoládou
9h 30min
Thai Burger
30 Min
Omáčka amatriciana
50 Min
Lososový salát s quinou, fetou a míchanou zeleninou
50 Min
Chilli con carne
1 Std.
Kuřecí supreme s medem, limetkou a mangovým chutney
1 Std. 15 Min
Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku
2 Std.
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
40 Min
Cuketové rizoto s krevetami
1 Std. 15 Min