Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 gramů vody
- 1 špetka soli
- 3 vejce
- 800 gramů chřestu oloupaného (1 100 gramů neloupaného)
- 30 gramů strouhanky
- 40 gramů octa
- 80 gramů čerstvé petržele
- 1 stroužek česneku
- 1 jarní cibulka bílá část, na kousky
- 1 mrkev menší, oloupaná na kousky (2 cm)
- 10 gramů kaparů
- 4 plátky ančoviček v oleji
- 150 gramů extra panenského olivového oleje
- 1 špetka mletého černého pepře
- 1 špetka soli (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1368 kJ / 327 kcal
- Białko
- 9.6 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 28.2 g
- Błonnik
- 3.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Brokolice s bramborami a sýrovou omáčkou
55min
Cuketové špagety s boloňskou omáčkou z hlívy ústřičné
50min
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1 godz.
Rýžové onigiri v lunch boxu
1 godz. 15 min
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1 godz.
Špaldový salát s kuřecím masem a mandlemi
45 min
Chřest s ředkvičkami a vaječným vinaigrette
40min
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55min
Chřest s rýží a citrónovou omáčkou sabayon
1 godz.
Restovaná zelenina
10min
Plněné žampióny
1h 5 min
Vepřová panenka s celerovým pyré a kaparovo-citrónovou omáčkou
40min