Urządzenia i Akcesoria
Nuss-Cranberry-Cantuccini
Przygotowanie 1 godz. 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
80 Stück
Składniki
-
Nusskern-Mischung, ganz150 g
-
Cranberrys, getrocknet80 g
-
Mehl und etwas mehr zum Ausrollen250 g
-
Weinstein-Backpulver1 TL
-
Zucker200 g
-
Salz1 Prise
-
Lebkuchengewürz1 TL
-
Butter weich30 g
-
Eier2
-
Kuchenglasur dunkel100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Białko
1 g
Kalorie
207 kJ /
49 kcal
Tłuszcz
2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 1/2016
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Schoko-Cantucci mit Pistazien
2 Std.
Sizilianisches Mandelgebäck
30 Min
Spekulatius-Cashew-Florentiner
1 Std. 40 Min
Lebkuchen-Cantuccini
1 Std. 30 Min
Zitronenküsse
1 Std. 50 Min
Dinkel-Cantuccini
2 Std.
Nussberge
45 Min
Aprikosen-Amaretti
30 Min
Spekulatius-Knusperle
1 Std.
Wespennester
1 Std.
Gewürz-Florentiner
1 Std. 30 Min
Feigen-Mandel-Cantuccini
1 Std.