Urządzenia i Akcesoria
Salát panzanella s dresinkem z jahod, rajčat a citrónové šťávy
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 porce
Składniki
-
300 gramů ciabatty, italského chleba na kostičky (2-3 cm)
-
70 gramů olivového oleje
-
100 gramů jahod
-
1 jarní cibulka na kousky
-
1 stroužek česneku
-
500 gramů rajčat na kostičky (2 cm)
-
20 gramů citrónové šťávy
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky pepře, mletého
-
½ svazku čerstvé bazalky nasekané lístky
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
8 g
Kalorie
1598 kJ /
381 kcal
Tłuszcz
19 g
Błonnik
4.8 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Jahody
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Těstovinový salát s kuřetem
1 godz. 15 min
Waldorfský salát na čekankových listech
30 min
Okurkový salát s mortadellou
10 min
Smoothie bowl s avokádem a granátovým jablkem
20 min
Raviolky ze salátové okurky s uzenou makrelou
30 min
Chřest s pikantní jahodovou omáčkou
50 min
Penne s brokolicí, salsicciou a olivami
40 min
Jahodové smoothie
30 min
Temaki Sushi
Brak ocen
Cuketa v parmazánovém těstíčku s rajčatovým dipem
35 min
Banánový shake
10 min
Caesar salát s kuřecím masem
50 min