Wersje kompatybilne
Salát panzanella s dresinkem z jahod, rajčat a citrónové šťávy
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramů ciabatty, italského chleba, na kostičky (2-3 cm)
- 70 gramů olivového oleje
- 100 gramů jahod
- 1 jarní cibulka, na kousky
- 1 stroužek česneku
- 500 gramů rajčat, na kostičky (2 cm)
- 20 gramů citrónové šťávy
- ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky pepře, mletého
- ½ svazku čerstvé bazalky, nasekané lístky
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 1598 kJ / 381 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 4.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Středomořská kuřecí křidélka s bylinkovo-pomerančovou rýží
1 godz.
Napa Kimchi
15h
Dip se sušenými rajčaty a koriandrem
20 min
Pomalu vařené jehněčí po středomořsku
6 godz. 45 min
Vaječné sufflé s uzeným masem
40 min
Ovocné želé se zeleným čajem
4h 20min
Špenátovo-bazalková polévka s nudlemi
35 min
Gnocchi s lososem a hráškem
20 min
Masové kuličky v omáčce z batátů a kokosového mléka
1h 5min
Kuře po asijsku s rýží a zeleninou
40 min
Vepřová panenka na korejský způsob s rýžovým salátem
40 min
Grilované žampióny plněné pikantní sýrovou směsí
40 min