Wersje kompatybilne
Špenátový salát s ředkvičkami a zakysanou smetanou
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 gramů baby špenátu, čerstvého
- 1 - 2 stroužky česneku
- 6 snítek máty čerstvé, pouze lístky
- 1 cibule (cca 50 gramů), napůl
- 1 svazek ředkviček, červených, očištěných (cca 300 gramů)
- ¾ čajové lžičky soli
- 200 gramů zakysané smetany
- 20 gramů citrónové šťávy
- 15 gramů oleje
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 642 kJ / 154 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 2.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Středomořská kuřecí křidélka s bylinkovo-pomerančovou rýží
1h
Jehněčí kuličky s bramborovo - pampeliškovým salátem a kerblíkovou omáčkou
1h 45min
Zelené smoothie s avokádem a medem
5 min
Cuketová omeleta s parmazánem a jarní cibulkou
40min
Mangový stimul
10 min
Smoothie pro duševní pohodu
10 min
Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky
10 min
Listový salát s jablky a čedarem
25 min
Plněný lilek po orientálsku
1h 20 min
Zelný salát s křenem
10 min
Kuřecí salát s pekanovými ořechy a medem
35 Min
Salát z červené řepy s jablky a ořechy
10 min