Francouzská omáčka gribiche
TM5 TM6

Francouzská omáčka gribiche

4.5 (4 oceny)

Składniki

  • 2 vejce uvařená natvrdo, na čtvrtky
  • 150 gramů nakládaných okurek, na kousky
  • 20 - 30 gramů nakládaných kaparů, scezených
  • 10 gramů čerstvé pažitky, nasekané
  • 10 gramů hrubozrnné hořčice
  • 1 žloutek
  • 60 - 80 gramů olivového oleje
    lub 60 - 80 gramů majonézy
  • 15 gramů bílého vinného octa
    lub 15 gramů jablečného octa
  • ½ čajové lžičky soli
  • ¼ čajové lžičky mletého černého pepře

Wartości odżywcze
na 1 porci
Kalorie
1028.7 kJ / 245.7 kcal
Białko
4.5 g
Węglowodany
4.3 g
Tłuszcz
24 g
Błonnik
0.7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy