Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 vejce uvařená natvrdo, na čtvrtky
- 150 gramů nakládaných okurek, na kousky
- 20 - 30 gramů nakládaných kaparů, scezených
- 10 gramů čerstvé pažitky, nasekané
- 10 gramů hrubozrnné hořčice
- 1 žloutek
-
60 - 80
gramů olivového oleje
lub 60 - 80 gramů majonézy -
15
gramů bílého vinného octa
lub 15 gramů jablečného octa - ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1028.7 kJ / 245.7 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 4.3 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 0.7 g
Alternatywne przepisy
Minestrone s pancettou
25 min
Lokše s mákem
24h 30 min
Gulášová polévka se zeleninou
1h 15min
Jogurtový dip s brusinkami a kari
20 min
Studená okurková polévka s bílým jogurtem a avokádem
40 Min
Galette s ratatouille
1h 30min
Petrželová omáčka persillade
5min
Asijská polévka s vaječnými nudlemi a kuřetem - z jednoho hrnce
40 Min
Velikonoční syrek
10h 20 min
Krevetové máslo
Brak ocen
Smoothie s exotickým ovocem a chia semínky
5min
Parmazánové sušenky s fenyklem a chilli
1h 25 min