Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 vejce uvařená natvrdo, na čtvrtky
- 150 gramů nakládaných okurek, na kousky
- 20 - 30 gramů nakládaných kaparů, scezených
- 10 gramů čerstvé pažitky, nasekané
- 10 gramů hrubozrnné hořčice
- 1 žloutek
-
60 - 80
gramů olivového oleje
lub 60 - 80 gramů majonézy -
15
gramů bílého vinného octa
lub 15 gramů jablečného octa - ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1028.7 kJ / 245.7 kcal
- Białko
- 4.5 g
- Węglowodany
- 4.3 g
- Tłuszcz
- 24 g
- Błonnik
- 0.7 g
Alternatywne przepisy
Jelení ragú s kořenovou zeleninou a pórkové buchty
2h 30 min
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1h
Jelení se šípkovou omáčkou
1h 20 min
Slaninový trhanec
45min
Holandská omáčka s medvědím česnekem
15min
Salát s mangem, červenou čekankou a quinoou
1h
Křehký koláč s uzeným lososem a pórkem
1h 10min
Jogurtový dip s brusinkami a kari
20 min
Játrová paštika s nakládanou hruškou
11h 30min
Pečené papriky plněné masovou směsí
1h 20 min
Polévka Bloody Mary
Brak ocen
Péřové bramborové knedlíky
1h 10min