Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ¼ - ½ Bund frische Petersilie (siehe Tipps), Blättchen abgezupft
- ¼ - ½ Bund frisches Basilikum (siehe Tipps), Blättchen abgezupft
- 2 - 3 Zweige frischer Thymian, Blättchen abgezupft
- 2 - 3 Zweige frischer Rosmarin, Nadeln abgezupft
- 2 Stängel frischer Salbei, Blättchen abgezupft
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 2 trockene Semmeln, in Stücken
- Wartości odżywcze
- na 1 Ganzes Rezept
- Kalorie
- 1473 kJ / 351 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 65 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 7.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zwetschkenessig mit Schwips
1h
Pusztasalat
1h
Kräuterpaste
45min
Crème de Cassis (Johannisbeerlikör)
1 godz. 5 min
Frühlingsaufstrich
20 min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35 Min
Kren, milchsauer vergoren
72hod. 25min
Kirschenchutney
1 godz. 5 min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35 Min
Wurstaufstrich
10 min
Lauwarmer Krautsalat
10 min
Suppengrundstock
20 min