Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g zahăr extrafin
- 3 portocale netratate, dintre care coaja tăiată subțire de la 2 portocale, 80 g zeamă și 1 portocală feliată (1 cm)
- 6 cuișoare
- 1 băț de scorțișoară, plus pentru servit (după preferință)
- 2 foi de dafin, uscate
- ¼ nucșoară, întreagă, proaspăt măcinată
- 1500 g vin roșu
- 1 anason stelat
- Wartości odżywcze
- na 1 pahar
- Kalorie
- 893 kJ / 213 kcal
- Białko
- 0.6 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Sód
- 14 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coroniță de pavlova cu coulis de zmeură, smochine și rodii
6h
Suc pentru imunitate
10min
Turtă dulce de Crăciun (Polonia)
1h 25min
Vin fiert, cu mere
25 min
Ciuperci umplute cu spanac și parmezan
40 min
Smoothie de rodie cu semințe de chia, la bol
10min
Tocană de vițel, în pâine
6h 30min
Cheesecake cu ricotta și fistic
10min
Panzanella cu fructe de mare
1 godz.
Ouă umplute
25 min
Margarita
5 Min
Gin cu mure și boabe de ienupăr
10min