Vin fiert
TM6 TM5

Vin fiert

5.0 (9 ocen)

Składniki

  • 200 g zahăr extrafin
  • 3 portocale netratate, dintre care coaja tăiată subțire de la 2 portocale, 80 g zeamă și 1 portocală feliată (1 cm)
  • 6 cuișoare
  • 1 băț de scorțișoară, plus pentru servit (după preferință)
  • 2 foi de dafin, uscate
  • ¼ nucșoară, întreagă, proaspăt măcinată
  • 1500 g vin roșu
  • 1 anason stelat

Wartości odżywcze
na 1 pahar
Kalorie
893 kJ / 213 kcal
Białko
0.6 g
Węglowodany
23 g
Tłuszcz
0.2 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Sód
14 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy