Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g zahăr extrafin
- 3 portocale netratate, dintre care coaja tăiată subțire de la 2 portocale, 80 g zeamă și 1 portocală feliată (1 cm)
- 6 cuișoare
- 1 băț de scorțișoară, plus pentru servit (după preferință)
- 2 foi de dafin, uscate
- ¼ nucșoară, întreagă, proaspăt măcinată
- 1500 g vin roșu
- 1 anason stelat
- Wartości odżywcze
- na 1 pahar
- Kalorie
- 893 kJ / 213 kcal
- Białko
- 0.6 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Sód
- 14 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cotlet de porc sous-vide
2h
Bastonașe de morcovi prăjite (stir-fried) (400 g)
20min
Suc pentru digestie cu papaya
5min
Batoane de cereale și miere
30min
Sos pentru grătar în stil texan
20min
Vegetarian pizza
Brak ocen
Vin fiert, cu mere
25min
Antricot de vită sous-vide
2 godz. 45 min
Rulouri din clătite cu somon
45min
Cuburi rumenite de carne de vită (Mediu)
15min
Ochiuri la aburi
15min
Brioșe Mac 'n' Cheese
1h